Scroll verder

Troeven

Buitengewone mix van comfort, ruimte en woonbeleving

Met slechts 9 villamenten is Miel’s een garantie op ruimte, rust en kleinschalige woonbeleving. De ondergrondse parkeergarage voor 14 voertuigen gecombineerd met nog eens 9 bergruimtes reduceren verharding tot een minimum.

Een doordacht groenplan voorziet in verschillende hagen, bomen en andere beplanting. Bij het oprijden ontdekt u 4 bovengrondse bezoekersplaatsen.

Miel’s bestaat uit 1 gebouw met 3 bouwlagen en vormt de hoek van de Rummenweg met de Endepoelstraat. Aan de zijde van de Rummenweg bevindt zich de centrale inkomhal alsook 2 mooie terrassen. Aan de zijde met uitzicht richting Endepoelstraat, bevinden zich 4 villamenten met west- en zuidgerichte terrassen en/of tuinen. Aan de achterzijde bevinden zich 2 villamenten met oost- en zuidgerichte terrassen en/of tuinen. De tweede verdieping bestaat uit één zeer ruim penthouse met 2 terrassen en een wijds uitzicht op de omgeving.

Bij Miel’s komt u binnen in een centrale inkomhal bestaande uit een afgesloten sas met brievenbusgeheel en parlofonie, een lift en een lichtrijke traphal. Alles is met oog voor detail en esthetiek afgewerkt. Met oppervlaktes van 123 tot 200 m² is elk villament buitengewoon ruim. Plafondhoge ramen, grote leefruimtes en echte leefterrassen vormen het stijlvolle en kwalitatieve karakter van Miel’s.

We zijn heel tevreden over GLAUDIS. Ze dachten echt met ons mee en tilden ons villament naar een nog hoger niveau.

Bewoners Glaudis project

Uniek in ruimte en vorm

Met GLAUDIS kiest u voor buitengewoon kwalitatief wonen. Elk villament beantwoordt aan de GLAUDIS-norm, uniek in het woonlandschap. Net zoals onze andere projecten blinkt Miel’s uit in woonbeleving. Daarbij overstijgt elke ruimte het functionele.

We combineren open ruimtes en grote leefterrassen met een buitengewone afwerking op maat. Elk villament heeft een slim en uniek ontwerp met een hoge belevingswaarde. Inclusief maximale lichtinval en een verhoogd akoestisch en thermisch comfort.

Slimme en stille woning

Om uw wooncomfort naar het hoogst mogelijke niveau te tillen, rusten we elk villament uit met een geïntegreerd domotica-systeem. Van het aansturen van licht en geluid, over verwarming en ventilatie, tot het ontvangen van bezoekers: u heeft uw woning letterlijk bij de hand.

Er is een “in house” scherm in de leefruimte, maar ook met uw smartphone of tablet stuurt u alles eenvoudig aan. Het systeem optimaliseert uw energiebeheer en verhoogt de veiligheid. In Miel’s verbetert technologie uw wooncomfort en gebruiksgemak. Een akoestiek van wereldklasse zorgt dat u in alle rust geniet van uw woning. Met een minimum aan geluid.

Bijzondere buitenruimtes

Buitengewoon kwalitatief wonen wordt nog fijner met een bijzondere buitenruimte. Alle villamenten hebben ruime leefterrassen van 22 tot 81 m2. In de zomermaanden wordt uw terras een echt verlengstuk van de leefruimte. In het unieke ontwerp van Miel’s zijn beleving en rust complementair.

Bij de villamenten op het gelijkvloers loopt het terras naadloos over in de privatieve tuin. Elk terras heeft een eigenzinnige persoonlijkheid en beantwoordt op een andere manier aan onze GLAUDIS-kwaliteitsnorm.

Kleinschalig in het groen

In Miel’s combineren we een stijlvolle architectuur met doordachte groenelementen. Het creëert een gebalanceerd, kleinschalig geheel dat rust verzekert zodat u maximaal geniet van elk bijzonder moment. ’s Avonds worden de tuin en gebouwen subtiel uitgelicht, voor een gezellige sfeer en een verhoogde veiligheid.

Vanuit Miel’s stapt u zo de omliggende natuur in van het naastliggende park Olmenhof en het Harlaz bos. U kunt er elk moment op uit trekken. In heerlijk Herk-de-Stad geniet u kortom zonder zorgen.

Veilige toegang en parkeren

De toegang met badgecontrole garandeert uw veiligheid. Bezoekers parkeren hun voertuig op de bezoekersparking van Miel’s terwijl u uw wagen veilig ondergronds stalt. Van daaruit neemt u rechtstreeks de lift tot aan uw villament. Voor uw fiets voorzien we een gemeenschappelijke fietsenstalling. Uiteraard kan u de fiets ook in uw individuele berging stallen.

GLAUDIS heeft een zeer goed oog voor detail en een afwerking die met geen enkel andere partij te vergelijken is.

Bewoners Glaudis project